Produse

Cu mai multe instalații de producție în Olanda, Marea Britanie și Polonia, Zettex își servește principalele piețe de construcții, acoperișuri, industrie și automobile. Gama sa de produse conține polimeri, siliconi, etanșanți PU și adezivi, spume PU, sigilante rezistente la foc, acrilice, aerosoli tehnici, adezivi din lemn, adezivi de contact, recipiente sub presiune.

Zettex se concentrează nu numai pe producția în masă de produse de ultimă generație, ci ne pasă de clienții noștri. Oferindu-le sprijinul de care au nevoie în munca zilnică, atunci când vine vorba de asistență tehnică, asistență de marketing sau cercetare și dezvoltare a unei soluții specializate.

Istorie

Zettex Europe BV a fost înființată în 1990 și s-a născut dintr-o afacere germano-engleză care s-a specializat în principal pe piața auto. Ca urmare a unei preluări în 2001, compania a primit o gamă largă de produse de adezivi, sigilanți și aerosoli.

Produse

Toate produsele noastre sunt produse la standarde de înaltă calitate. Un grup principal de furnizori de materii prime și laboratoare ne ajută să excelăm în produsele inovatoare. Securitatea și mediul înconjurător sunt esențiale pentru noi, dar ușurința pentru utilizare va fi întotdeauna o considerație esențială.

Scroll to Top