GAMA EGO – O SINGUR BATERIE PENTRU MAI MULTE MAȘINI

Vito va prezintă gama Ego destinată tuturor celor cărora le place să ia lucrurile în propriile mâini. Această gamă integrează un set de scule electrice fără fir pentru grădină, suprafață și construcții care combină versatilitatea și autonomia unei baterii. Această baterie unică, compactă și ușoară este menită să asigure putere, rezistență și durabilitate de înaltă calitate unei varietăți de mașini și unelte Ego.

Bateriile sunt disponibile în următoarele modele pentru a satisface nevoile utilizatorilor lor:

2,0 AH;
4,0 AH;
6,0 AH.

Toate aceste baterii sunt compatibile cu multe unelte care sunt grupate in familii, după caracteristicile si datele tehnice ale acestora, si sunt destinate diverselor tipuri de lucrări, precum grădinăritul care este compus din: mașina de tuns iarba, mașina de tuns gard viu, suflante, mașina de tuns iarba.

Ferăstrăul alternativ, polizorul unghiular, ferăstrăul puzzle, ferăstrăul circular și șlefuitorul orbital reprezintă un set de aparate concepute pentru suprafața și zonele de tăiere care îi vor surprinde pe cei mai pretențioși utilizatori.

În această gamă, este posibilă găsirea și o varietate de utilaje dedicate exclusiv domeniilor de construcție, găurire și înșurubare care includ: șurubelniță cu acumulator, burghiu cu percuție cu acumulator, ciocan rotopercutor, ciocan rotopercutor fără perii.

Această gamă versatilă, robustă și fiabilă se remarcă prin calitatea sculelor electrice fără fir și a bateriei individuale.