Produse

Noi, cei de la VESSEL, am investit masiv și am dezvoltat diverse biți de fixare pentru tehnologia robotică, ceea ce a dublat cererea și capacitatea noastră de a face față unui consum atât de mare.

VESSEL a fost fondată în 1916 ca primul producător de șurubelnițe din Japonia. Cu majoritatea feroneriei de la acea vreme producând unelte agricole precum pică și sape, tânăra companie a pus în aplicare un sistem de producție în masă specializată pentru fabricarea de șurubelnițe pentru aplicații industriale și a început să-și furnizeze produsele pe piață.

Istorie

Șurubelnițele erau de obicei incluse cu mașinile industriale, cum ar fi mașinile de filat. VESSEL și-a propus să creeze o șurubelniță proiectată inițial, produsă pe plan intern, pentru a concura cu aceste produse de peste mări. În 1933, compania a început să-și poarte produsele cu marca „VESSEL”, adică o navă mare în limba engleză, ca semn al calității lor superioare.

Produse

Șurubelnițele de mână sunt instrumentele noastre emblematice de când ne-am născut în 1916.Am văzut toată dezvoltarea lucrărilor de prindere manuală din lume.Mai puțin oboseală Mâner super pernă, mâner din lemn anti-alunecare, micro șurubelniță de precizie, inclusiv șurubelnițe de reglare neconductoare și multe altele.

Scroll to Top