Unelte Electrice/Pneumatice

logo vito
Portugalia

Unelte de mana si electrice pentru toate tipurile de locuri de muncă profesionale și de zi cu zi. De la construcție, măsurare, vopsire și depozitare până la feronerie și scule electrice, oferă o gamă de produse de calitate și varietate. Pentru cei curajoși care construiesc cu propriile mâini și aspiră să fie mai buni în fiecare zi.

America

In cei peste 80 de ani, DEWALT și-a dobândit reputația pentru proiectarea și fabricarea de scule profesionale pentru profesioniști. În 1923, Raymond DEWALT a inventat ferăstrăul circular cu brat radial continuând în următoarele decenii sa stabilească standardul de calitate și durabilitate.

Korea

Keyang PowerTools are ani de experiență în fabricarea de mașini de înaltă calitate. Prin urmare, au o gamă largă și o inovație constantă. În plus, Keyang ascultă cu atenție răspunsurile din domeniu, făcând mașinile să fie cât mai aproape de nevoile profesioniștilor care lucrează cu el în fiecare zi.

America

De când compania a început în 1924, Milwaukee Tool a condus industria în dezvoltarea de soluții inovatoare care oferă o productivitate crescută și o durabilitate inegalabilă pentru utilizatorii profesioniști de construcții.

Olanda

Rami Yokota este o afacere comercială deținută de familie din Țările de Jos, fondată în 1896. De la vânzarea de biciclete, mașini de cusut și ulterior piese de automobile și motoare la începutul anilor 1900, compania a trecut la importul de scule pneumatice de înaltă calitate din Japonia în anii '60.

logo husqvarna
Suedia

Cu pasiune pentru inovație încă din 1689, Husqvarna furnizează produse profesionale pentru grădini, parcuri sau păduri. Performanța și ușurința de utilizare se combină cu siguranța și grija pentru mediu în produsele noastre revoluționare, unde soluțiile cu acumulatori și robotica sunt deschizătoare de drumuri.

America

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără peste 7.000 de angajaţi. În anul 2017, Bosch a înregistrat un volum de vânzări consolidate de 416 milioane de euro în România. Cu două fabrici, un centru de cercetare şi dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România

America

Unii inventează pentru a schimba lumea, în cadrul RIDGID, noi inventăm pentru cei care o construiesc. În 1923, am inventat cheia modernă pentru conducte și de atunci tot ceea ce a purtat numele RIDGID a fost proiectat și fabricat pentru rezistență, eficiență și moștenire.

Unelte de mana

Germania

Ideea noastră fundamentală este să ne concentrăm, numai în calitate de specialiști putem oferi clienților noștri performanțe de top și putem supraviețui în fața concurenței globale. În peste 140 de ani, am acumulat clești și cunoștințe de producție foarte extinse, care pot fi găsite în fiecare pereche de clești KNIPEX.

Germania

De aproape 100 de ani, marca ATHLET reprezintă unelte de calitate și sigure. În calitate de specialist în instrumente standard și speciale, „fabricat în Germania”, ATHLET preia un rol de frunte printre producătorii germani de scule.

Austria

De peste 60 de ani, marca noastră SOLA marchează instrumente de măsurare de precizie perfecte. Ca experți în măsurare și marcare fabricăm o gamă largă de produse care sprijină meșterii pe șantiere. Abordarea noastră este să dezvoltăm și să optimizăm 6produsele noastre cât mai aproape de cerințele clienților noștri.

Stanley logo
America

Pentru constructorii și proiectanți, pentru producători și exploratori, pentru cei care conturează și remodelează lumea noastră prin muncă și inspirație, Stanley oferă instrumentele și soluțiile inovatoare în care puteți avea încredere pentru a duce la bun sfârșit treaba – și le avem din 1843.

VESSEL-logo
Japonia

Istoria biților noastre se întâlnește la dezvoltarea șurubelnițelor cu clichet spiralat automat în 1958. Când industriile electrocasnicelor electrice și camerele de cameră de precizie au început, odată cu viteza de răspândire a acestora pe piețe, în ceea ce privește producția și utilizarea instalate în fiecare casă din Japonia, această dezvoltare a făcut o cerere uriașă de mai multă precizie.

Polonia

MARROB compania noastră a fost înființată în 1998, fost fondată de Mariusz Nowak și Robert Woś, care încă dețin compania. Dar istoria companiei noastre a început în anul 1961, când bunicul actualilor proprietari și-a început activitatea meșteșugărească. Menținând tradițiile familiei, compania produce o gamă largă de pensule și pensule, care în anii următori au câștigat un număr mare de clienți mulțumiți.

Korea de Sud

Komelon Co. Ltd. este o companie coreeană de produse chimice, mașini, scule și inginerie, cu sediul în Busan, Coreea. Înființată în 1963, produce benzi de măsură din plastic și oțel, indicatori de nivel și alte produse de scule. CEO-ul „Komelon” este D.K. Kong și Bak Gi Seok. Compania este denumită în mod obișnuit „Komelon”.

SP Tools ROMANIA Logo - website
Australia

SP Tools și SP Air sunt reprezentate de peste 40 de agenți internaționali în 30 de țări, inclusiv un număr de birouri deținute și operate de companii. Gama acoperă unelte pneumatice, scule electrice, scule de mână, scule de specialitate auto, echipamente de garaj, compresoare de aer și alte produse asociate. De aproape 40 de ani, SP a fost în fruntea designului și producției.