Produse

Brandurile noastre de încredere sunt cunoscute pentru performanțe remarcabile și inovație continuă. Realizăm unelte de mână și electrice care vă construiesc și repară casa. Realizăm instrumentele industriale care vă construiesc și reconstruiesc infrastructura. Realizăm elemente de fixare care țin vehiculul și dispozitivele electronice împreună. Și oferim servicii și soluții de securitate care protejează ceea ce este cel mai valoros pentru dumneavoastră.

Pentru constructorii și proiectanți, pentru producători și exploratori, pentru cei care conturează și remodelează lumea noastră prin muncă și inspirație, Stanley oferă instrumentele și soluțiile inovatoare în care puteți avea încredere pentru a duce la bun sfârșit treaba – și le avem din 1843.

Istorie

Începând cu anul 1843, instrumentele STANLEY® sunt pe curea și în mâinile unor antreprenori profesioniști și proprietari de case. Sinonim cu calitatea, fiabilitatea, inovația și valoarea, STANLEY este prenumele în rulete și are încredere la nivel mondial pentru precizie și fiabilitate.

Produse

Brandurile noastre sunt o parte semnificativă din viața oamenilor, de la profesioniști la comercianți, la utilizatori. Colaborăm cu partenerii de marcă pentru a extinde puterea și impactul mărcilor noastre la fanii și publicul lor de pe glob.