Produse

Liderul de piață în cercetare, inovare și dezvoltare de produse în scule pneumatice, scule de mână și scule electrice determină SP Tools să producă un produs mai bun, ascultând și satisfacând cerințele profesioniștilor.

De mai bine de 40 de ani, SP Tools a fost în fruntea designului și producției și și-a menținut declarația de poziție „Fabricat pentru profesioniști”.Marca premium SP Tools are o reputație globală pentru instrumente profesionale de calitate și valoare de neegalat.

Istorie

SP Tools este o marcă premium din Australia. Din 1973, proiectează și fabrică tot felul de unelte de mână care se disting prin ușurință în utilizare, calitate și design. Gama include unelte de mână, scule electrice și unelte pneumatice, precum și unelte speciale, bancuri de lucru și cărucioare de scule. Sectorul auto este un grup țintă important, dar în industrie și sectorul agricol SP Tools este folosit și de profesioniștii care aleg calitatea.

Produse

Ceea ce ne deosebește de restul este gama și calitatea dovedită a produselor noastre. La SP Tools, scopul nostru este să ne asigurăm că fiecare produs pe care îl furnizăm pe piață îndeplinește și depășește așteptările profesioniștilor din întreaga lume. Toate produsele noastre sunt dezvoltate sub un cod strict pentru a oferi o mai bună ergonomie, calitate și design care fac instrumentele mai ușor de utilizat. Aceasta înseamnă că lucrarea se face rapid și, în cele din urmă, economisește bani și timp.

Scroll to Top