Produse

Caracterizată de simplitatea, eficiența și precizia constantă Inovațiile SOLA stabilesc standardul în multe aplicații, de la construcții civile la construcții interioare. În calitate de lider pe piața austriacă în niveluri de spirit premium, oferim o gamă versatilă de produse, care include reguli, niveluri de șapare, benzi lungi și scurte, pătrate, produse de marcare, contoare de distanță laser.

Brandul SOLA este prezent la nivel global în 70 de țări. În Austria, Germania, Elveția, Ungaria și în SUA menținem filiale, în alte 29 de țări suntem reprezentați de parteneri puternici de vânzări.

Istorie

De mai bine de 60 de ani, marca noastră SOLA marchează instrumente de măsurare de precizie perfecte. Ca experți în măsurare și marcare fabricăm o gamă largă de produse care sprijină meșterii pe șantiere. Abordarea noastră este să dezvoltăm și să optimizăm continuu produsele noastre cât mai aproape de cerințele clienților noștri.

Produse

75% din produsele noastre sunt fabricate la Götzis / Austria. Aici, la sediul nostru, 200 de angajați dezvoltă, produc și distribuie o gamă de produse de peste 1 500 de articole. Standardele de înaltă calitate pe care SOLA și le-a impus sunt monitorizate în mod constant în laboratoarele proprii și în instalațiile de testare.

Scroll to Top