Info

Rotabroach este lider în inovarea și fabricarea de burghie magnetice puternice, furnizând instrumente dure și fiabile în întreaga industrie de peste 40 de ani.
Conceput pentru a vă ajuta să îndepliniți treaba, mașinile noastre de găurit sunt construite pentru a vă oferi performanțe superioare, cu motoare care pot alimenta cele mai solicitante lucrări. Cu opțiuni ultra-ușoare și compacte, oferim instrumente care sunt versatile pentru utilizare la fața locului și, cel mai important, sunt suficient de puternice pentru a rezista.

Capacitatea noastră de a proiecta, dezvolta și conduce industria este un punct serios de mândrie pentru noi – ceva pe care l-am susținut încă de la începuturile noastre, acum 40 de ani. Cunoaștem tehnologia din spatele comerțului ca pe dosul mâinii noastre, dar suntem și hotărâți să descoperim problemele cu care se confruntă utilizatorii noștri în fiecare zi. Pe lângă serviciul nostru excelent pentru clienți, suntem pasionați de construirea de relații puternice cu oamenii care folosesc produsele noastre în domeniu, astfel încât să putem continua să inovăm în gama noastră și nu numai.

Istorie

La Rotabroach, obiectivul nostru este să furnizăm în mod constant instrumente care merg la distanță pentru clienți – astfel încât aceștia să aibă întotdeauna putere pe care să se poată baza în mod repetat. Dacă doriți să aflați mai multe despre oricare dintre produsele noastre, inclusiv despre întrebări despre distribuție și distribuitor, contactați-vă.

Viziune

Suntem numele original – și cel mai bun – în tehnologia de tăiere inelară, folosind o experiență de patru decenii pentru a oferi soluții superioare la cele mai dificile probleme ale industriei. În 1973, a luat naștere freza inelară Rotabroach, care a devenit o unealtă încercată și testată, care de atunci a revoluționat modul în care tăiem găurile în metal și meseriile care îl folosesc.