Valori

Angajaţii talentaţi şi dedicaţi ai firmei Ridge Tool contribuie la viziunea comună de a face compania noastră să fie cea mai bună. Împreună ne străduim pentru a oferi cele mai înalte standarde privind calitatea, inovaţii ale produsului, suport tehnic şi asistenţa clienţilor.În întreaga lume, personalul echipelor noastre de asistenţă clienţi RIDGID vă asigură sprijinul amiabil și competent de care aveţi nevoie în cursul lucrului. Acest sprijin vă permite să selectaţi, să obţineţi şi să folosiţi uneltele adecvate pentru a executa corect lucrarea.

RIDGID

Din ziua în care am inventat cheia pentru țevi modernă, misiunea noastră a fost să dezvoltăm produse pentru experții din domeniul comercial de la nivel mondial – cei care cunosc limitele operațiunilor și modul în care le pot depăși.Aceste scule sunt exploatate în condiţii extreme de căldură şi frig, sunt supuse la murdărie şi noroi, şi realizează fiabil lucrările zilnice destinate. Sculele RIDGID sunt cunoscute în întreaga lume ca produse de vârf ale industriei, care permit profesioniştilor precum dumneavoastră să-şi finalizeze lucrările mai rapid şi într-un mod mai fiabil.

Istorie

Unii dintre clienții noștri ne spun povești despre lucrurile pe care le-au construit, în timp ce alții spun istoriile oamenilor care i-au precedat. Sculele noastre sunt transmise de la tată la fiu și de la bunici la nepoți. Adorăm acest lucru și onorăm rezistența și spiritul celor din trecut, prezent și viitor care aleg cu mândrie marca RIDGID.
 

Produse

Gamă largă de mașini unelte, mașini de găurit, mașini de filetat, scule pentru strunjire. Micșorează costurile și mărește eficiența în procesele de fabricație, reparație si mentenanță.