Produse

Gama de scule electrice este formată din peste 500 de modele diferite. Brandurile, YOKOTA și TOKU, sunt distribuite exclusiv în Europa. Eticheta noastră privată RED ROOSTER este vândută în toată lumea. Toate uneltele electrice și uneltele pe aer respectă reglementările CE.

Divider

O companie de familie și administrată din Olanda, din 1896. Implicată istoric în numeroase industrii, a început să vândă mașini de cusut, urmată de biciclete și piese auto. În prezent suntem specializați în instrumente de asamblare, scule electrice și ridicători de aer de înaltă calitate.

Istorie

Rami Yokota BV este o companie olandeză de familie care distribuie scule electrice și unelte pe aer în toată Europa și nu numai. Compania a fost fondată în 1896 și a fost schimbată spre unelte aeriene din 1963. Domeniile noastre țintă variază de la ateliere de servicii până la producători de mașini și de la manipularea materialelor până la aplicații industriale și off-shore.

Produse

Fiecare aplicație de asamblare necesită o altfel soluţie. Indiferent dacă utilizați baterie, aer sau electric unelte electrice, RAMI YOKOTA vă ajută să faceți cea mai bună alegere când vine vorba de instrumente de asamblare.

Scroll to Top