„Fiecare companie spune că are cei mai buni oameni din lume, dar când te uiți la povestea noastră din ultimul deceniu, dovada acestui lucru este evident. Constanta noastră a fost și va fi întotdeauna pasiunea, determinarea și obsesia totală a angajaților noștri.” – Steve Richman

De când compania a început în 1924, Milwaukee Tool a condus industria în dezvoltarea de soluții inovatoare care oferă o productivitate crescută și o durabilitate de neegalat pentru utilizatorii profesioniști de construcții. Fie că este vorba de sistemele noastre fără fir M12™ și M18™ lider la nivel mondial, de performanța revoluționară a produselor noastre M12 și M18 FUEL™, de iluminatul șantierului, de accesorii care economisesc timp sau de produse inovatoare pentru unelte de mână și depozitare, ne dedicam oferind un flux continuu de soluții avansate, specifice comerțului

Investim timp pentru a lucra cot la cot cu utilizatori reali pentru a înțelege cerințele unui loc de muncă în continuă schimbare și cum putem oferi cel mai bine soluții pentru un șantier de muncă mai sigur și mai productiv. Printr-o evaluare amănunțită a jobului în cauză – frustrările, nevoile și limitările anterioare – ne-am propus să regândim complet o soluție și să oferim inovația care schimbă jocul observată în toate liniile noastre de produse. Milwaukee Tool nu este doar un producător, ci suntem soluționatori progresivi ai problemelor.

O ECHIPĂ, UN SINGUR OBIECTIV – UTILIZATORUL

Mâinile au scris fiecare pagină a poveștii noastre despre oamenii din spatele ușilor noastre – de la echipele noastre de cercetare și dezvoltare până la echipele noastre solide de vânzări și asistență. Când cerneala se usucă, pasiunea și talentul lor sunt cele care au lăsat cu adevărat cea mai semnificativă amprentă. Și este ceea ce continuă să scrie povestea noastră.

La începutul mileniului, Milwaukee Tool era cel mai bine cunoscut pentru produse emblematice precum Sawzall® și pentru durabilitatea legendară, dar ne-am pierdut concentrarea. Ne distram în multe domenii diferite, încercând să fim un brand pentru toată lumea.

Așadar, în 2005, când Techtronic Industries Co. (TTi) a achiziționat Milwaukee®, am decis să ne întoarcem la rădăcinile noastre și să ne concentrăm mai bine pe rezolvarea problemelor celor din domeniul mecanic, electric și sanitar (MEP).

PENTRU O REVOLUȚIE PRIN LITIU-ION

Milwaukee Tool a realizat un pas major înainte în industrie când am inventat tehnologia care a permis utilizarea litiului-ion în uneltele electrice. A fost o realizare care a marcat un punct de cotitură pentru fiecare comerț din industrie și a dat naștere la întrebarea „Sunt uneltele alimentate cu baterii viitorul șantierului?” La acea vreme nimeni nu credea în această tehnologie mai mult decât echipa noastră. Știam că șantierul fără fir nu era doar un moft, ci era viitorul.

În primul rând, am continuat să ne deosebim prin dezvoltarea unui ecosistem unic în cadrul uneltelor noastre fără fir constând din tehnologia pachetului de baterii, motoare și electronice pentru scule. Am adunat cea mai bună echipă de ingineri și designeri industriali pentru a da viață acestor componente în cadrul unor soluții care ar schimba viața utilizatorilor noștri. În plus, am luat decizia strategică de a proiecta, dezvolta și produce propriile pachete de baterii și motoare interne, investind în același timp în resurse de inginerie electrică pentru a proiecta și dezvolta liderul în capabilitățile electronice; ceva unic în industrie.

În al doilea rând, ne-am propus să schimbăm viețile utilizatorilor noștri, asociind această tehnologie cu concentrarea noastră pe tranzacții. Am introdus sistemele fără fir M18™ și M12™ și ne-am angajamentul față de utilizatorii noștri, pe care îl continuăm și astăzi: vom continua să investim în noi tehnologii fără a fi nevoie ca utilizatorii noștri să schimbe platformele – nu vom părăsi niciodată ei în spate.

URMĂTOAREA GENERAȚIE DE FĂRĂ FIR

Nedorind să încetinească, echipa noastră a continuat să lucreze la următoarea generație de litiu-ion, ducând la introducerea bateriilor REDLITHIUM™ în 2010 și la crearea M18 FUEL™ în 2012. Cu sistemele fără fir M12™ și M18™ care oferă deja cele mai bune -performanță la nivel de clasă pentru utilizatori, linia M18 FUEL™ ne-a dus viziunea și mai departe, oferind cele mai avansate capacități de baterie, electronice și motor fără perii pentru produse pe care lumea nu le-a mai văzut până acum. Ceea ce a urmat a fost o serie de produse care au spulberat așteptările utilizatorilor nu numai cu privire la ceea ce era posibil cu o unealtă de 18 V, ci și la ceea ce era posibil cu o unealtă fără fir în general.

Varietatea și amploarea soluțiilor pe care le-am livrat au continuat să evolueze pe măsură ce industria a explorat metode și materiale alternative de instalare și pe măsură ce am condus progrese inovatoare în motoare, baterii litiu-ion și electronice. O serie de soluții de instrumente cu forță mare M18™ FORCE LOGIC™ au oferit o productivitate care a schimbat jocul în domenii care nu au avut in trecut prea multe inovații – cum ar fi utilitatea de energie electrică – în timp ce am început curățarea canalului cu o gamă completă de dispozitive complet portabile, alimentate cu baterii, soluții pentru scurgerile din clădiri.

PRODUCTIVITATEA ÎNAINTE DE TOATE

Nu ne-am oprit doar la uneltele electrice fără fir. Echipa noastră este necruțătoare în dezvoltarea produselor noastre și se concentrează asupra vizibilității utilizatorilor prin conducerea noastră în furnizarea inovației disruptive la care ne-am angajat în urmă cu un deceniu. Am început să dăm o nouă viață șantierului, depășind cerințele utilizatorului final și oferind soluții de îmbunătățire a productivității care sunt de neegalat în industrie.

Ne-am extins în mod agresiv divizia de accesorii pentru scule prin dezvoltarea unor modele unice, de prim rang în industrie. Prin noi metode de inginerie disruptive, cum ar fi materiale brevetate, tratamente termice progresive și geometrie avansată, am optimizat aceste accesorii pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorului de la început până la sfârșit. Accesorii precum bițile noastre SHOCKWAVE™ Impact Duty, ferăstrăile Hole Dozer® versatile, linia noastră robustă de lame SAWZALL® sau progresele în tehnologia cu carbură oferă precizie și durabilitate la fiecare utilizare.

În 2010 am lansat o unitate de afaceri complet nouă pentru soluții de scule manuale. Atenția noastră pentru inovație și productivitatea utilizatorilor ne diferențiază de ceilalți în acest spațiu, deoarece reproiectăm continuu instrumentele care existau de zeci de ani, oferind caracteristici noi în lume care stabilesc un nou standard pentru meseriile profesionale. Acest lucru este exemplificat în progresele inovatoare chiar și la cele mai simple instrumente, cum ar fi rulourile de măsură.

În 2010 am lansat o unitate de afaceri complet nouă pentru soluții de scule manuale. Atenția noastră pentru inovație și productivitatea utilizatorilor ne diferențiază de ceilalți în acest spațiu, deoarece reproiectăm continuu instrumentele care existau de zeci de ani, oferind caracteristici noi în lume care stabilesc un nou standard pentru meseriile profesionale. Acest lucru este exemplificat în progresele inovatoare chiar și la cele mai simple instrumente, cum ar fi rulourile de măsură.