Produse

Colecția noastră extinsă și unică de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de protecție și PPE protejează oameni din întreagă lume în diverse industrii, cum ar fi petrol și gaze, sudare, minerit, agricultură, transport, chimie, construcții, depozitare, producție și multe altele.

Compania de îmbrăcăminte de lucru cu cea mai rapidă creștere din lume Proiectant, producător și distribuitor de haine de lucru rezistente la flacără, haine de lucru cu vizibilitate ridicată.

Istorie

Cu peste 110 de ani de experiență și un patrimoniu de calitate, valoare și servicii, Portwest este ferm stabilit ca lider mondial în proiectarea și fabricarea de îmbrăcăminte de lucru elegantă, confortabilă și de înaltă calitate.

DESPRE NOI

Cu o distribuție globală de la baze din Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Dubai, Australia și SUA, facilități de producție în Bangladesh, Myanmar și China și personal de suport clienți în peste 120 de țări, Portwest este unic pentru a oferi îmbunătățiri de calitate și reducerea costurilor în fiecare etapă de producție și distribuție pe care clienții noștri au ajuns să le aștepte.