PORTOFOLIU

Saint-Gobain Abrasives, principalul producător mondial de materiale abrazive, oferă un portofoliu complet de produse care oferă soluții puternice, precise și prietenoase pentru fiecare etapă a procesului abraziv, permițând clienților noștri să modeleze toate tipurile de materiale.

NORTON

Aici, la Norton, ne-am îngrijit mult de abrazivi de mai bine de 130 de ani. Avem grijă, astfel încât atunci când aveți nevoie de șmirghelul potrivit pentru refacerea băii sau de piatra potrivita pentru a eficientiza producția în fabirca dvs., să oferim alegeri care contează pentru forța de muncă.

ISTORIE

La mijlocul secolului al XIX-lea, un grup de ceramiști și antreprenori din Worcester, Massachusetts, SUA, și-au propus un obiectiv: satisfacerea nevoii crescânde a industriei producătoare americane în plină expansiune, care avea nevoie de o aprovizionare din ce în ce mai mare de pietre de rectificat pentru a construi și a întreține utilaje.

Produse

În calitate de lider tehnologic, Norton Saint-Gobain Abrasives se află în fruntea industriei oferind abrazivi de înaltă performanță, datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare și colaborarea strânsă cu clienții noștri.

Scroll to Top