Produse

Fie că este vorba de sistemele wireless fără fir M12 ™ și M18 ™, performanțele de ultimă oră ale produselor noastre M12 și M18 FUEL ™, iluminatul pentru locuri de muncă, accesorii pentru economisirea timpului sau produse inovatoare de scule și produse de stocare, sunt dedicate oferind un flux continuu de soluții avansate, specifice comerțului.

Lider în dezvoltarea, producția și susținerea, precum și în Milwaukee Tool a realizat un pas important înainte în industrie atunci când am inventat tehnologia care a permis utilizarea lithium-ion​ în uneltele electrice.  

Istorie

De când compania a început în 1924, Milwaukee Tool a condus industria în dezvoltarea de soluții inovatoare care oferă o productivitate crescută și o durabilitate inegalabilă pentru utilizatorii profesioniști de construcții.

Produse

Investim timpul pentru a lucra cot la cot cu utilizatori reali pentru a înțelege cerințele unui loc de muncă în continuă schimbare și cum putem oferi cele mai bune soluții pentru un loc de muncă mai sigur și mai productiv.