Produse

Pe parcursul a peste 20 de ani de existență, compania s-a dezvoltat de la un mic atelier de artizanat la poziția de unul dintre liderii producătorilor de scule de vopsit din Polonia și Europa. Datorită numeroaselor contacte externe și cunoștințelor specialiștilor noștri, toate noutățile din industrie sunt implementate în oferta noastră.

Ca răspuns la nevoile clienților noștri, în 2006 am creat propriul nostru brand PAINTER, care include, pe lângă pensulele și pensulele produse de noi, o gamă largă de instrumente de vopsit și construcții. De la început, uzina de producție a fost situată în Zakliczyn, lângă Cracovia, iar în prezent acoperă 3000 m2 în trei hale. În 2020, în Dobczyce a fost deschis un nou depozit cu o suprafață de 2000 m2, susținut de 300 m2 de spațiu de birouri, unde se află în prezent sediul companiei.

Istorie

O scurtă poveste despre compania MARROB Woś Nowak. Compania noastră a fost înființată în 1998. A fost fondată de Mariusz Nowak și Robert Woś, care încă dețin compania. Dar istoria companiei noastre a început în 1961 când bunicul actualilor proprietari și-a început activitatea meșteșugărească. Menținând tradițiile familiei, compania produce o gamă largă de pensule și pensule, care în anii următori au câștigat un număr mare de clienți mulțumiți.

Produse

Menținând tradițiile familiei, compania produce o largă gama de pensule si pensule, care în anii următori a atras un număr mare de mulțumiți
Clienți. În prezent, compania are un parc de mașini modern care permite
producerea de produse de înaltă calitate de la bază.

Scroll to Top