Valori

Pentru Lincon Electric regula de aur – a-i trata pe ceilalți așa cum vrei să fii tratat – este cu adevărat simplă. Și acel cod de etică este ceea ce se află în centrul organizațiilor de succes.
Chris Mapes, președinte și CEO

Ce face din Lincoln Electric furnizorul de alegere pentru numeroasele industrii pe care le deservim? Un istoric dovedit cu peste un secol de experiență în produse de ultimă oră, procese cuprinzătoare de sudare și soluții automate.

Istorie

Lincoln Electric a fost fondată la 5 decembrie 1895, în Cleveland, Ohio, S.U.A. O investiție inițială de 200 USD a fost folosită pentru a dezvolta și comercializa un motor electric unic, cu curent continuu, pentru aplicații industriale. Ceea ce a început ca o scânteie de ingeniozitate a pâlpâit și a luat amploare. Până în 1911, John C. și James F. Lincoln au inventat și lansat primul lor aparat de sudură cu arc cu tensiune variabilă, o inovație care a catapultat Lincoln Electric într-o nouă tehnologie și industrie care ar conduce succesul său viitor.

Produse

Lincoln Electric oferă tot ce vă este necesar pentru sudare şi debitare, materiale de aport, automatizare, controlul fumului de sudare şi produse de siguranţă necesare.