Produse

Primul producător exclusiv din lume al cârligului magnetic, Komelon a dezvoltat cârligul magnetic pentru utilizatori pentru confortul acestora atunci când măsoară distanța în orice circumstanță. Cârligul magnetic se ține ferm pe majoritatea suprafețelor metalice și rămâne fixat orizontal și vertical.
(brevet SUA PAT.6678967 D486086)

Durabilitatea și claritatea maximă sunt optimizate pentru utilizatorii profesioniști, iar Komelon va oferi o adevărată valoare a unei clarități eficiente, economice și de lungă durată.

Istorie

Precizia și durabilitatea de lungă durată, designul și funcționalitatea diferențiate ale produsului sunt ceea ce valorează banda de măsurare Komelon

Produse

Banda din fibră de sticlă dublu acoperită de la Komelon rezistă la 20.000 de frecări. Banda din fibră de sticlă marca A a concurentului începe să se rupă după 500 de frecări. Tehnologia noastră de gofrare sporește durabilitatea și reduce strălucirea. Culorile de pe partea din față și din spate a benzilor sunt diferite, ceea ce permite utilizatorilor să verifice cu ușurință distorsiunea benzii atunci când este utilizată. Banda din fibră de sticlă Komelon este flexibilă și lavabilă cu apă și este convenabilă pentru utilizare în zone contaminate. O bandă de măsurare din fibră de sticlă este rezistentă la coroziune și este un produs izolat, fără risc de șoc electric.

Scroll to Top