Produse

Keyang PowerTools are ani de experiență în fabricarea de mașini de înaltă calitate. Prin urmare, au o gamă largă și o inovație constantă. În plus, Keyang ascultă cu atenție răspunsurile din domeniu, făcând mașinile să fie cât mai aproape de nevoile profesioniștilor care lucrează cu el în fiecare zi.

Viziunea Keyang se bazează pe ideea că nu o faci doar cu produse bune. Ei cred că succesul pentru jumătate depinde de furnizarea de produse de calitate, iar pentru cealaltă jumătate de furnizarea de servicii excelente.

Istorie

Afacerea noastră cu instrumente electrice a început de la înființare în 1977. Am lărgit linia noastră de produse ca producător profesionist de înaltă calitate, concurând cu companiile de top la nivel mondial. Acum avem mai mult de 120 de instrumente diferite, cu fir și fără fir.

Produse

Coreeanul Keyang PowerTools este deja producător de peste 30 de ani de mașini de înaltă calitate pentru construcții și industrie. Peste 15 ani produc pentru diverse mărci de pe piața europeană. Keyang oferă o calitate excelentă la un preț corect.