Există pentru prima dată lanțuri originale Husqvarna X-Cut pentru motoferăstraie, fabricate chiar acolo unde a început totul – în Huskvarna, Suedia. Poate vă întrebați de ce. Ei bine, această poveste începe, de fapt, cu sfârșitul. Pe parcursul întregii cercetări și dezvoltări, scopul mereu prezent în mintea noastră a fost să vă creștem cât mai mult randamentul.

De zeci de ani, Husqvarna a fost una dintre cele mai respectate mărci de ferăstrău cu lanț din lume. Nu există o explicație simplă a motivului. Dar principala cheie a succesului mărcii a fost întotdeauna concentrarea constantă asupra rezultatelor utilizatorilor. Oricine ia un motoferăstrău Husqvarna poate fi asigurat de cea mai bună rentabilitate a investiției.

„Fabricarea propriilor noastre lanțuri pentru motoferăstraie nu este ceva la care ne-am angajat doar pentru distracție sau pentru că așa ne-a venit”, spune inginerul principal Hans-Åke Sundberg pe un ton serios. „De-a lungul tuturor anilor, nu am încetat niciodată să îmbunătățim experiența și productivitatea utilizatorilor noștri. Echipamentul de tăiere joacă un rol extrem de important în acest sens.”

Bar and Chain X-force X-cut

Mai mult decât calitate înaltă

„De multă vreme visam la un lanț original Husqvarna X-CUT”, adaugă managerul global de produs Mattias Karlsson. „Să-l transformăm în realitate, însă, a însemnat multă planificare, cercetare și gândire strategică. Nu există învățare din greșeli la lansarea unui produs Husqvarna.”

Bineînțeles, lanțurile Husqvarna trebuiau să fie pe măsura calității înalte a motoferăstraielor Husqvarna. Pentru majoritatea utilizatorilor, Husqvarna reprezintă mai mult decât robustețe și performanță: este încredere.

„Trebuie să poți avea încredere că utilajul în care ai investit îți va furniza cea mai ridicată eficiență și cele mai bune rezultate”, a continuat Karlsson. „Este nevoie de un angajament considerabil din partea producătorului pentru a se ridica la înălțimea acestor așteptări.”

În inima Husqvarna

Fabrica de lanțuri a fost construită de la zero în doar câțiva ani. Locația sa strategică, chiar lângă fabrica originală de ferăstrău cu lanț din Husqvarna, Suedia, îi subliniază importanța.
Este inima mărcii.

Această fabrică de lanțuri de ferăstrău modernă și avansată are o varietate de mașini complexe cu linii de producție de bobinare și procese elaborate. Nici măcar verigile lanțului nu sunt disponibile de la niciun furnizor.
Aici se face totul, de la oțel până la produsele finale. Pe lângă fabrică, Husqvarna și-a dat seama că trebuie să construiască o mică fabrică de cherestea alături pentru a testa în mod continuu prototipurile.

X-cut

Dezvoltat invers

„Cel mai important lucru al fiecărei zile pentru un tăietor de lemne este rezultatul în metri cubi”, a afirmat Sundberg. „De aici am lucrat în sens invers. Am identificat caracteristicile adecvate ale produselor, fabricarea adecvată, materialele adecvate, competențele adecvate și mentalitatea adecvată pentru o întreprindere pe termen lung într-un domeniu nou.”

Lanțul Husqvarna X-Cut este testat și reglat cu precizie de aproximativ doi ani. Urmând procedurile clasice ale Husqvarna, combinația de teste de laborator și testare prin utilizare în aplicații practice, în diferite medii, a fost esențială pentru perfecționarea caracteristicilor, cizelarea designului și asigurarea calității.

Gata de acțiune

Așa că am făcut totul din nou și, în sfârșit, am făcut-o. După ani de planificare, cercetare, dezvoltare, testare, lucru cu Forester și multe altele, primul lanț de ferăstrău Husqvarna X-CUT autentic este gata de instalat pe motoferăstrăul dumneavoastră. Oferă cea mai mare eficiență și performanță. Gata de folosit ori de cate ori aveti nevoie.

Husqvarna

Husqvarna este o companie suedeză care produce o varietate de echipamente pentru întreținerea spațiilor verzi, incluzând moto coase, tăietoare de lemne și tractoare de grădină. Compania a fost fondată în 1689 ca producător de arme și are o istorie lungă de inovație și calitate. Astăzi, Husqvarna este cunoscută pentru producerea de echipamente de înaltă performanță care sunt proiectate să fie ușor de utilizat și întreținut. Printre cele mai populare produse Husqvarna se numără moto coasa 455 Rancher, tractorul pentru gazon YTA24V48 și aparatul pentru tăierea ierbii 122C. Pe lângă echipamentele pentru întreținerea spațiilor verzi, Husqvarna produce și o gamă de produse pentru industria construcțiilor, silvicultură și agricultură.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top