Valori

Credem în modalități sustenabile de lucru, atât pentru utilizatorii noștri finali, cât și pentru societate. Fiind partener de încredere la nivel global și oferind mijloace inovatoare de a spori productivitatea și succesul clienților noștri, schimbăm orizonturile zilei de mâine și, mai mult, facem toate acestea într-un mod responsabil.

Când alegeți Husqvarna, deschideți o lume a oportunităților. Vedeți cum putem lucra împreună pentru a face lucrurile mai ușoare, mai line și mai productive pentru dvs. Vă puteți aștepta la servicii care îmbunătățesc performanța mașinilor, echipei și afacerii dvs. Punându-vă întotdeauna pe dvs. pe primul plan.

Istorie

Încă de la începutul nostru în 1689, pasiunea noastră pentru inovație, dezvoltare și precizie a condus la o serie lungă de produse și soluții de succes în domenii foarte diferite – de la arme, mașini de cusut și motociclete până la produse energetice pentru exterior lideri pe piață pentru clienți din întreaga lume. Astăzi, angajamentul nostru de a crește gradul de utilizare împreună cu respectul pentru natură ne îndrumă să producem produse mai ergonomice, cu emisii mai mici și o eficiență energetică mai bună decât oricând.

Produse

Dezvoltarea de succes a produselor trebuie să fie centrată pe utilizator. De aceea am lucrat mereu îndeaproape cu utilizatori profesioniști în toate proiectele de dezvoltare. Nevoile și preferințele dumneavoastră ne determină să creăm noi soluții pentru o muncă mai eficientă și mai productivă. Iată câteva exemple recente ale gândirii noastre inovatoare din ultimii ani.