Info

Generatoarele EUROPOWER sunt unice, deoarece sunt proiectate în conformitate cu specificațiile clientului. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare foarte calificat știe bine ce se întâmplă în afaceri. Toți acești factori contribuie la serviciul nostru unic; mașini construite la comandă, care îndeplinesc aproape fiecare solicitare.

În 1994, generatoarele EUROPOWER au devenit primul producător certificat ISO9001 de generatoare mici din Europa. EUROPOWER a obținut acest succes oferind o gamă completă de produse de calitate, suport tehnic perfect, livrare rapidă și un serviciu post-vânzare eficient.

Istorie

EUROPOWER Generatoarele au început să tranzacționeze în 1990 în Limburg, Belgia. De atunci compania a depășit trei fabrici și ocupă în prezent 9.000m2 pe un șantier de 27.000m2 din Nieuwerkerken, Belgia.

Viziune

EUROPOWER se adaptează nevoilor pieței, ceea ce îi face să răspundă cerințelor clientului. Pentru a continua îmbunătățirea calității, compania noastră a investit pe piață, clienți, personal, calitatea produsului nostru și monitorizarea continuă a întregului proces.