Irlanda

Colecția noastră de Echipamente protectie și unică de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de protecție și PPE protejează oameni din întreagă lume în diverse industrii, cum ar fi petrol și gaze, sudare, minerit, agricultură, transport, chimie, construcții, depozitare, producție și multe altele.

Franta

Delta Plus a dezvoltat, standardizat, fabricat și distribuit o gamă totală de echipamente de protecție personală. Gama completă de PPE protejează lucrătorii de la cap până în picioare la locul de muncă și satisface nevoile fiecărui utilizator.

logo vito
Portugalia

O gamă de îmbrăcăminte de siguranță, încălțăminte și mănuși, care include și echipamente de protecție a ochilor, feței și căilor respiratorii. Echipamentele de semnalizare și îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate fac parte din oferta VITO SECURITY, care răspunde nevoilor tuturor lucrătorilor.

Cehia

Pe parcursul existenței sale, CERVA GROUP a reușit să crească de la o companie inițial mică și locală, concentrată pe piața cehă, la un gigant pan-european, ale cărui picioare sunt chiar răspândite pe continente. 14 sucursale, 74.300 m2 de spațiu de depozitare și o cifră de afaceri anuală de peste 6 miliarde CZK, acesta este CERVA GROUP.