Portugalia

ASLO s-a născut acum 20 de ani datorită unei pasiuni pentru iluminat și de atunci ne-am transformat ideile în realitate pentru a vă lumina lumea. Am combinat dezvoltarea tehnologică cu pasiunea pentru proiectare și eficiență energetică pentru a garanta cele mai bune soluții pentru nevoile dvs.

America

Ce face ca Lincoln Electric să fie furnizorul perfect pentru multitudinea industriilor pe care le servim? Un istoric dovedit cu peste un secol experienţă în produse de top, procese de sudare cuprinzătoare şi soluţii automatizate.

Portugalia

Unelte și mașini pentru toate lucrările agricole profesionale. Gama VITO AGRO include motocultoare, motocoase, drujbe și motoare care îi ajută pe curajosi să planteze și să îngrijească terenurile agricole cu cea mai mare eficiență și profesionalism.

Japonia

SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producător şi distribuitor mondial de echipamente pneumatice şi electropneumatice pentru automatizări industriale, cu o cotă de piaţă pentru aceste produse de peste 38% la nivel mondial şi de 60% în Japonia.

Scroll to Top