Despre noi

Timar Distrib a fost înființată în septembrie 2005 având capital social 100% românesc. Obiectivul principal de activitate fiind importul și distribuția de scule pentru debitare, frezare și găurire.

Următorii ani au fost marcați de colaborări cu diverse firme producătoare de scule, organe de asamblare din Europa și nu numai, activitatea Timar Distrib diversificând-se către toate domeniile complementare construcțiilor.

Anul 2014 a venit cu deschiderea unui magazin/showroom unde clienți noștri pot veni pentru a testa și vedea produsele și calitatea acestora. De-a lungul activității, am identificat nevoile pieței, am îmbunătățit și lărgit gamele de produse, astfel încât în prezent comercializa peste 8000 de produse.

La momentul actual putem oferi soluții complete pentru orice tip de aplicație din domeniile construcțiilor civile și industriale, producției tâmplăriei PVC, a mobilei, din domeniul service-urilor auto, etc., practic reușind să oferim un raport calitate-preț corect pentru toate domeniile de activitate.

Livrare Rapidă

Livrare în 24 de ore prin curierat rapid la sediul clientului, în orice localitate sau cu ajutorul flotei noastre în zona olteniei.

Eficiență

Sistemul nostru ERP Senior Software permite transmiterea directă a comenzilor clienților prin intermediul agenților de vânzări.

Programe Complete

O gama boagata de produse oferite pentru români din 9 grupe diferite pentru industrie și construcții.


Service

Asigurăm service specializat pentru produsele în garanție sau post-garanție.


Produse de calitate

Toate produsele noastre sunt certificate nu normele Europene și dețin certificările ISO 9001.


Distribuție

În prezent Timar Distrib își distribuie produsele pe plan regional, în județele Dolj, Olt, Teleorman, Argeș, Vâlcea Gorj și Mehedinți, și își dorește în viitorul apropiat să-și mărească aria de acoperire atât în țară cât și în afară ei. Echipa de vânzări este formată în prezent din 6 agenți de vânzări coordonați de doi manageri de vânzări cu experiență în domeniu.

logo Timar

Motto-ul după care se ghidează Timar Distrib este “Totul dintr-un singur loc” – acest lucru însemnând o dezvoltare rapidă, câștigul de timp și de relații. Iar dacă din același loc obținem consiliere și asistență pentru uneltele achiziționate, lucrările devin cu atât mai ușoare. Produsele pe care le-am ales spre distribuție fac parte din clasa superioară de calitate, durabilitate și rezistență, atribute necesare în rezolvarea aproape a oricăror tipuri de lucrări. Garanția produselor este dublată de certificatele internaționale care îndeplinesc și normele europene în vigoare.

Scroll to Top