Produse

KIPOR are avantajul său unic în fabricarea motorului, setului de generatoare, alimentării fără interferențe, a comutatorului și a comutatorului de transfer automat. Toate componentele sunt de la singurul producător și sunt concepute pentru o funcționare cooperantă și lină, astfel încât clienții KIPOR pot fi oferite soluții eficiente, eficiente din punct de vedere al costurilor și fără probleme.

KIPOR

KIPOR, ca o companie internaționalizată care a integrat R&D, producția, comercializarea motoarelor și a produselor electrice, se angajează să ofere clienților soluții energetice inovatoare și de înaltă eficiență.

Istorie

Odată cu decenii de dezvoltare, produsele KIPOR au fost bine recunoscute în peste 150 de țări și regiuni. Dezvoltarea în plină expansiune a KIPOR pe piața globală este atribuită strategiei sale de dezvoltare, că dezvoltarea durabilă trebuie să fie strâns legată de ținta economică „cu emisii reduse de carbon”.

Produse

Datorită produselor de înaltă calitate, durabilitate bună și a tehnologiei fiabile, fiabilitatea soluțiilor de alimentare integrate KIPOR sunt îmbunătățite. Performanța optimă a motorului și post-tratamentul de înaltă precizie garantează o soluție cost-beneficiu. Soluțiile noastre sistematice complete vă vor oferi cele mai bune servicii de eficiență, fiabilitate și întreținere.