Grupul Bosch

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără peste 7.000 de angajaţi. În anul 2017, Bosch a înregistrat un volum de vânzări consolidate de 416 milioane de euro în România. Cu două fabrici, un centru de cercetare şi dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România

BOSCH

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. 

Istorie

În 1886, Robert Bosch a înfiinţat „Atelierul de mecanică fină şi inginerie electrică” în Stuttgart. Acesta a fost momentul naşterii companiei care astăzi operează la nivel global. Încă de la început, compania s-a remarcat prin forţa inovatoare şi implicarea socială.

Conformitate

Conformitatea este parte integrantă a valorilor companiei noastre. Scopul normelor de conduită pe care le aplicăm în întreaga lume este de a proteja angajaţii noştri şi compania, precum şi clienţii şi partenerii noştri.