Produse

EUROLUB este una dintre cele mai importante companii independente de lubrifianți din Germania.Produsele Eurolub sunt fabricate in totalitate la fabrica din München, Bayern.

EUROLUB

Marca EUROLUB este cotată printre cele mai importante întreprinderi comerciale independente care se ocupă cu producerea şi distribuirea de uleiuri, produse chimice, produse pentru îngrijire auto şi produse chimice de iarnă în Germania, în prezent produsele lor fiind existente în peste 30 de ţari.

Istorie

Hunold Schmierstoffe GmbH incepe ca furnizor regional pentru dealeri auto și ateliere de lucru. Intrarea lui Hubert Huber, actualul director executiv sef al companiei, in afaceri, marchează începutul poveştii de succes a EUROLUB-ului care a fost fondat de către tatăl sau.

Produse

Produsele EUROLUB conservă si promovează exact această tradiție si mentalitate a Bavariei care ridică Germania pe locul 1 în lume din multe puncte de vedere dintre care mereu primeaza CALITATEA.În orice produs marca Eurolub se gaseste o mică parte din faimoasa si bogata cultură bavareză.