Produse

În plus față de produsele noastre din zonele de nituire cu șurub, tehnologie de dibluri, manuale, unelte de tăiat avem și produse tehnice chimice, benzi adezive de etanșare, tehnologie de fixare, construcție de ferestre, blocare și amenajare.

NOGEL

Vrem să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, care pot livra produsele la o calitate potrivită – la momentul potrivit – la locul potrivit – și în condiții competitive. 

Istorie

De peste 35 de ani, furnizăm produse de calitate pentru meșteșuguri și industrie – și pentru peste 50 de țări din întreaga lume. „TOTUL DE LA O SURSA” este foarte important pentru noi: suntem bucuroși să vă reducem comanda și costurile: alegeți peste 45.000 de articole diferite pentru industrie, construcții de ferestre și construcții.

Produse

O prezentare credibilă și inteligibilă a filozofiei noastre de calitate întărește încrederea clienților în produs și companie. Prin urmare, avem sistemul nostru de management al calității conform DIN EN ISO 9001: 2015 certificat de organisme externe.