Produse

Echipamentele Cerva de lucru Hi-Vis sunt vizibile în condiții de ceață de la câteva sute de metri depărtare, iar genunchierele noastre sunt recomandate în timpul lucrului de mulți medici. Toate echipamentele dorite sunt conforme cu standardele internaționale privind securitatea.

Sănătatea și siguranță sunt atât de importante pentru noi încât nu pot fi exprimate în sau înlocuite cu nicio sumă. Oferim o gamă de echipamente de protecție personală de calitate, fabricate special pentru protecția eficientă a celui mai de preț bun al nostru: SĂNĂTATEA!

Istorie

Pe parcursul existenței sale, CERVA GROUP a reușit să crească de la o companie inițial mică și locală, concentrată pe piața cehă, la un gigant pan-european, ale cărui picioare sunt chiar răspândite pe continente. 14 sucursale, 74.300 m2 de spațiu de depozitare și o cifră de afaceri anuală de peste 6 miliarde CZK, acesta este CERVA GROUP – un simbol al siguranței și confortului la locul de muncă.

Produse

Încălțăminte, pantaloni, jachete, tricouri, jachete sport, pulovere, mănuși, căști, ochelari de protecție și alte accesorii. CERVA oferă toate produsele pentru a asigura nivelul cel mai înalt de securitate la locul de muncă, iar majoritatea produselor noastre se află în stoc și sunt pregătite pentru expediere.