Grupul Bosch

Grupul Bosch este prezent pe piață din România de 25 de ani și numără peste 7.000 de angajați. În anul 2017, Bosch a înregistrat un volum de vânzări consolidate de 416 milioane de euro în România. Cu două fabrici, un centru de cercetare și dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România

Bosch Sediu

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovații pentru o viață conectată. Bosch sporește calitatea vieții la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare și care stârnesc entuziasm. 

Istorie

În 1886, Robert Bosch a înființat „Atelierul de mecanică fină și inginerie electrică” în Stuttgart. Acesta a fost momentul nașterii companiei care astăzi operează la nivel global. Încă de la început, compania s-a remarcat prin forța inovatoare și implicarea socială.

Bosch Produse

Conformitate

Conformitatea este parte integrantă a valorilor companiei noastre. Scopul normelor de conduită pe care le aplicăm în întreaga lume este de a proteja angajații noștri și compania, precum și clienții și partenerii noștri.