Produse

Începând cu anul 1973, Armeg a proiectat și fabricat accesorii de foraj cu instrumente electrice de calitate pentru profesioniști. În vremea noastră, am făcut adevărate progrese în foraj, iar astăzi inovația și calitatea rămân în centrul activității noastre. Acest lucru face ca accesoriile noastre cu instrumente electrice să funcționeze.

Proiectăm și realizăm de peste 45 de ani, astfel încât fabrica noastră este  o casă pentru o experiență reală. Tot ceea ce facem este produsul nu numai al materialelor de calitate sau al controlului riguros al calității, ci a unei adevărate expertize, cunoștințe și cunoștințe.

Istorie

Casa a uneu expertize de neegalat și unicul producător SDS + din Marea Britanie, ne construim reputația pentru un design inteligent și o calitate durabilă din 1973. Astăzi, Armeg este un nume de încredere din întreaga lume pentru performanță, rezistență și precizie.

Produse

Calitatea este integrală în fiecare etapă a procesului, permițându-ne să oferim consecvența pe care clienții noștri se bazează. Ne asigurăm că produsele noastre sunt fabricate și proiectate la cele mai înalte standarde folosind proiectări robuste din punct de vedere tehnic și cele mai bune materiale adecvate.Si venim cu o gama profesionala de burghie beton, freze pentru cărămida, carote, dălți si alte produse de calitate.