Produse

Produsele Ambro-Sol acoperă o gamă largă de sectoare și sunt grupate în 7 linii diferite: lubrifianți, întreținere, adezivi, produse de curățat, zincuri, vopsele, produse pentru îngrijirea mașinilor.

Aceste concepte sunt reguli fundamentale pentru compania noastră, ceea ce ne permite să construim o legătură strânsă de încredere reciprocă cu clientul. Prin urmare, Ambro-Sol se prezintă ca un brand specializat în producerea și distribuția spray-urilor cu o calitate, fiabilitate și flexibilitate deosebită.

Istorie

Ambro-Sol este o companie specializată în producerea și îmbutelierea produselor chimice și aerosoli, născută din istoria companiei de producție de aerosoli Gnocchi Eco Spray fondată în anii șaizeci și deținută de familia Ambrosini din 1990.

Produse

Fabricate în Italia, produsele Ambro-Sol sunt sigure și inovatoare. La succesul companiei au contribuit următoarele caracteristici: dezvoltarea calitativă și tehnologică, cel mai bun raport calitate-preț, livrare promptă, asistență profesională și eficientă pentru clienți. Combinate, aceste caracteristici garantează clienților noștri cele mai productive produse de pe piața națională și internațională.