Produse

Central Lobão S.A. este o companie portugheză specializată în scule de mână, unelte electrice, echipamente și accesorii, axată pe zona de construcții, bricolaj, grădină agricolă, echipamente de protecție și iluminare. 

Centrat pe zona de construcții, DIY, grădină și iluminare, Central Lobão oferă o diversitate naturală și extinsă de produse. Prezența în astfel de categorii diversificate și complementare face ca Central Lobão să fie prima opțiune a clientului, considerând că suntem un furnizor global.

Istorie

Central Lobão își are rădăcinile într-un mic magazin cu amănuntul, cu produse agricole și unelte mici, condus de Antonio da Silva. Fiul său, Almerindo Silva, a decis să preia frâiele afacerii, concentrându-se pe diversificarea produselor și distribuția en-gros. Extinzându-și treptat activitățile ca antreprenor individual până în 23 noiembrie 1988.

Produse

Brandurile VITO, ASLO și ITOOLS, cu o serie de mii de referințe, satisfac nevoile clienților cu soluții fiabile care le ușurează munca zi de zi și desfășoară activitățile lor atât profesionale cât și recreative, dovedind calitatea și cunoștințele atinse în peste 20 Ani de experienta.